Költözés

Mostantól végleg átköltözöm a Wordpress-re, ugyanis újabban havonta óhajtja kifizettetni velem a Blogger/Google/akárki a domain nevet az eddigi évente való fizetéssel szemben. Minden hónapban kapok egy értesítést, hogy nem fizettem ki. De, kifizettem. Levelezés eddig hatástalan volt, úgyhogy nem küzdök tovább. Biztos nem egy nagy veszteség nekik, hát nekem sem, ha nem ezt a felületet használom.
Nem egy nagy összeg, de a 120%-os áremelés kicsit pofátlannak tűnik, már ha arról van szó és nem valami technikai problémáról. Eddig nem sikerült kideríteni. Mindegy is, hiszen nem óhajtanak vele foglalkozni.

Minden megvan ott is, és nem tudom, meddig él majd ez a blog, szóval, kedves olvasóim, szokjatok át a worpress-es Makkakonyhájára.

Megjegyzés küldése

Related Posts with Thumbnails
Recepjeim, fotóim, egyéb írásaim kizárólag az írásos beleegyezésem után közölhetők más oldalakon vagy nyomtatásban. Ez alól kivételt képeznek azok a gyűjtőoldalak, ahol nem közlik az egész írást, hanem csak annak első pár sorát és a folytatásért a blogomra kattint az olvasó.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP