A jövő héten két keréken

A jövő héten nemcsak olvasni lehet a receptjeimet, hanem Boriék jóvoltából meg is kóstolhattok egyet-egyet, mert a Kétker-Étkem felvett pár ételt a blogról a repertoárjába.
Nem olyan régen írt Bori, hogy van-e kedvem együttműködni vele. Hát persze!Először is nagyon szimpatikus a vállakozás: az ebédet biciklis futárok szállítják, a csomagolás visszaváltható. Bori ugyanis elkötelezetten környezettudatos. A konyhán is szelektíven gyűjtik a szemetet, együttműködik különböző zöld szervezetekkel, segíti őket a kampányaikban. De messze nem az a fához kötözős fanatikus. Jó látni, hogy egyensúlyba lehet hozni az elveket egy üzlettel.
Másfelől meg ugye ez azért igen nagy elismerés. Izgalmas is, szó se róla. Bori vendégei szerencsére szeretik a házias ételeket, kedvelik a mediterrán, az ázsiai, a kínai, mexikói és az erdélyi kajákat is, közben nyitottak még egy csomó dologra, úgyhogy remélem, elégedettek lesznek a jövő héten is.

A menüt itt találjátok.

És még egy pár írás:
http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/mintha_a_csajom_keszitette_volna
http://www.humusz.hu/hirek/kukabuvar/tuzzsonglorbol-konyhatunder/7117
http://gasztrohos.blog.hu/2012/01/26/ketker_etkem_avagy_ket_kereken_erkezik_az_etkem
http://maskeppmintmasok.hu/magazin/video/eletmod/ketkeretkem

erős ildikó  – (2012. február 5. 17:40)  

Szuper ötlet, és gratulálok Neked is! Át fogom nézni a menüt.

Megjegyzés küldése

Related Posts with Thumbnails
Recepjeim, fotóim, egyéb írásaim kizárólag az írásos beleegyezésem után közölhetők más oldalakon vagy nyomtatásban. Ez alól kivételt képeznek azok a gyűjtőoldalak, ahol nem közlik az egész írást, hanem csak annak első pár sorát és a folytatásért a blogomra kattint az olvasó.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP