Szolgálati közlemény

Imeretlen ideig nem tud működni a blog, a gépem szervízben. Azt mondták, hogy nagyon nagy valószínűséggel a sokszor előforduló áramerősség ingadozás miatti túlfeszültség hatására halt ki a gépem.
Köszönjük, ELMŰ! Ilyenkor tényleg mi a teendő? Küldjem ki nekik a javítási számlát?

Ha szerencsém van, tud csinálni adatmentést a szuper helyes és kedves Starkingos szervízes a tönkrement alaplapról.

sercli  – (2010. december 1. 9:41)  

Kérj róla szakvéleményt és próbáélkozz meg vele. De azért nagy reményeid ne legyenek. Inkább vegyél egy túlfeszültség-védős elosztót. Plusz egy szünetmentest is, az is megvéd majd.

Selectfood  – (2010. december 1. 11:02)  

Kedves Makka!
Ha nincs még 2 éves a géped, és esetleg azzal az indokkal nem javítják (vagy cserélik ki) garanciálisan, mert áramingadozás miatt hibásogott meg, akkor azzal a szakértői véleménnyel igenis élhetsz panasszal az ELMŰ felé, és követelheted a károd megtérítését, vagy ha van lákásbiztosításod, akkor általában a biztosító is fizet.
Bővebben a garanciáról, szavatosságról itt olvashatsz:
www.nfh.hu
Én is éppen az áramszolgáltatói hiányosság miatt teszek panaszt náluk.

Makka  – (2010. december 1. 11:17)  

Köszönöm a tippeket, utána fogok nézni.:-)
Az az igazság, hogy nem olyan régóta lakunk itt és az eddigi lakhelyen nem csesztették ennyit az elektromos hálózatot, mint itt. Én meg botor módon nem gondoltam erre a túfeszültségvédős elosztóra. De az biztos, hogy beszerzek most egyet.
Az ELMŰ-vel kapcsolatban nekem sincsenek reményeim, de a biztosítót megpróbálom.

Puszedli  – (2010. december 1. 12:05)  

Nekünk 2 hónapja történt ez a géppel. Lakásbiztosításunk volt, az fedezte a költségeket. Persze az új gép árát, mert a régit már sajnos nem tudták megmenteni..

Marika63  – (2010. december 1. 18:56)  

Nekem a mikróm ment tönkre az áramingadozás miatt. A szerelő szakvéleményével és a számlával bementem az áramszolgáltatóhoz. Nekem még aznap kifizették a szerelési költséget.

Megjegyzés küldése

Related Posts with Thumbnails
Recepjeim, fotóim, egyéb írásaim kizárólag az írásos beleegyezésem után közölhetők más oldalakon vagy nyomtatásban. Ez alól kivételt képeznek azok a gyűjtőoldalak, ahol nem közlik az egész írást, hanem csak annak első pár sorát és a folytatásért a blogomra kattint az olvasó.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP